Teljes ajánlat a falak utólagos szigetelésére

A nedvesedés 100%-os és azonnali megszüntetése  100 év garanciával.

Láncfűrészes falátvágás

Tégla, előregyártott elemek, salaktömbök vagy gázszilikát átvágására

chrom-niklove-plechy-grizzly

Hullámosított króm-nikkel acéllemezek

Kő, döngölt vályog és más rossz kötésű falazatoknál használjuk

uhlikove-lamely-grizzly

Szénszálas CFRC lemezek

Meggyengült betonszerkezetek szénszálas megerősítése

diamantove-lano-grizzly

Gyémánthuzalos falátvágás

Ezzel a módszerel bármilyen szilárdságú anyagot át tudunk vágni. Könnyedén vághatunk vasbetont, sziklát, gránitot…

injektaz-muriva-ikon-grizzly

Fal injektálás

Talajból felszivárgó nedvesség vagy nyomásos víz megállítására

sanacne-omietky-grizzly

Vakolatok

Szárító és szigetelő vakolatok

9

Saját termékeket fejlesztünk

AQUAPROTECT nano, AQUAPROTECT fix, AQUAPROTECT xPE, AQUAPROTECT INOX, AQUAPROTECT vakolatok

9

Új módszereket vezetünk be

Cégünk a szolgáltatások mellett a falak helyreállításához szükséges gépek és kémia fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.

9

Tanusítványaink

Rendelkezünk a német TÜV SÜD akkreditációs cég ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 minőségi tanúsítvánnyal. Minden munkatársunk megfelelően képzett és professzionális gépeket használ.

 

Bármilyen falazatot át tudunk vágni és utólagosan szigetelni.

Négy technológiánk van a falak szigetelésére, ezért minden típusú falazatot át tudunk vágni és szigetelni: égetett tégla, vályogtégla, kőfalazat, salakbeton, beton vagy vasbeton.

 

Évente több mint 200 épület szigetelését végezzük el az EU négy országban. A műszaki felméréseket képzett munkatársaink professzionális eszközökkel végzik az objektum műszaki állapotának teljes körű felméréséhez.

Kérjen árajánlatot!

(+36) 70 646 3401

Modern technológiákat és eljárásokat alkalmazunk

A falak átvágása után a szigetelést cégünk által gyártott speciális szigetelőanyaggal végezzük.

A vágás magasságának meghatározása után megkezdődik. Körülbelül egy méter vagy kevesebb után (a falazat kötésétől függően) egy 2 mm vastag AQUAPROTECT xPE vízszigetelő fóliát helyezünk a vágásba. Az AQUAPROTECT xPE védőfólia polietilén granulátumból készül, pontosan meghatározott hőmérsékleten és nyomáson. A vízszigetelésként behelyezett AQUAPROTECT xPE fóliánk biztonságos gátat képez a felszivárgó nedvesség és a veszélyes radon ellen.

Az AQUAPROTECT xPE fólia behelyezését követően falak AQUAPROTECT xSTABIL polipropilén stabilizáló ékekkel szilárdan rögzítve vannak. Biztosítják a falazatot minden mozgás ellen. Az ékek a vágásban maradnak.

Az egész épület szigetelése után a hézagot mindkét oldalról nyomás alatt speciális AQUAPROTECT FIX habarccsal töltjük fel, amely egyedüliként erre a munkára lett kifejlesztve.

 

A legtöbb esetben a rossz összetartású anyagból készült falazatoknál a rozsdamentes acéllemez besajtolását kell alkalmazni.
A falazatba ilyenko AQUAPROTECT INOX nevű DIN 14301 rozsdamentes hullámosított 180 fokos oldalzárakkalellátott acéllemez kerül.

A legbonyolultabb falazat általában a vegyes falazat (kő/tégla, kő/agyag), vagy a beton, vasbeton, kő, vagy esetenként rendkívül vastag falazat.
Az említett falazatfajtákat gyakran gyémánthuzallal kell vágni. Vízszigetelésként AQUAPROTECT xPE fóliát használunk változatlan eljárásokkal.
A falazat rossz tartású (lebomlott habarcs, kötőagyag). Az AQUAPROTECT INOX rozsdamentes acéllemezt a falazat kb. 40 cm-es szakaszának átvágása után gépileg sajtoljuk be.

Lépjen kapcsolatba velünk

Adatvédelmi tájékoztató

Kráľovská 811/34, 927 01 Šaľa, Szlovákia