Miért minket válasszon?

Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a vízszigetelés területén, ezért Ön biztos lehet abban, hogy a legnagyobb szakértelemmel és gondoskodással végezzük el vizes, nedves, salétromos, dohos, penészes falának helyreállítását.

Cégünk GRIZZLY s.r.o. piacvezető a nedves falak szigetelése és helyreállítása területén.

Magas képzettséggel rendelkező és gyakorlott szakemberek készítik el a vizes falak szigetelését.

Az elvégzett munkákra élethosszig tartó garanciát vállalunk a talajból felszivárgó nedvesség ellen.
Munkáinkat Szlovákia, Ausztria, Magyarország és Csehország egész területén végezzük.

Cégünk a szolgáltatások mellett a falazat felújításához szükséges gépesítési és kémiai anyagok fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.
Ennek a széles körű tevékenységnek köszönhetően a falazat utólagos szigetelése és helyreállítása terén vezető szerepet töltünk be az európai piacon.

 

GRIZZLY s.r.o. az egyetlen cég, amely rendelkezik ISO tanúsítvánnyal a falazat helyreállítása terén Szlovákiában.
Minden munkatársunk rendelkezik a Szlovák Falazatfelújító Kamara falazat-restaurálási bizonyítvánnyal.

Ha cégünket választja épülete szigetelésére, garantáljuk hogy kivételes gondossággal, szakmai hozzáértéssel és minőségi anyagok felhasználásával végzzük el a feladatot.

Javaslatuk, hogyan válasszon megfelelő kivitelezőt az utólagos vízszigetelés elkészítésére

1. Vegye figyelembe, hogy a kivitelező minden típusú falazatot át tud-e vágni. Gyakran előfordul, hogy többféle típusú építőanyagból épült a ház, és csak egyszerű téglafalakat vág a kivitelező. Ezt követően a falak egyes részei szigeteletlenül maradnak az épületben, ami súlyosan megnehezíti a további munkákat.

2. Nagyon fontos, hogy a kivitelező tanúsított anyagokat használjon a falak szigetelésére. A polietilén fóliáról és a hézagkitöltéshez használt habarcsról kérjen tanúsítványt. Sokszor újrahasznosított hulladékból származó fekete fóliát használnak, melyek minősége nem tartós, vagy burkolati habarcsot használnak az ékek közötti rések kitöltésére.

 3. Egy megbízható vállalkozó nyomócsavaros szivattyút használ az ékek közötti rések kitöltésére. Csak így kerül a habarcs a falazat teljes szélessége alá, így teljes mértékben biztosítja épület statikusságát.
PUR habot vagy ritka cementkeveréket tilos a hézagba nyomni – ezek az eljárások veszélyeztetik az epületet! Szintén nem elég a habarcsot a fóliára tenni és a hézagba nyomni, így a habarcs maximum 5cm szélességben terül el.
4. Egy megbízható kivitelező életre szóló garanciát vállal az elvégzett munkára.

Kérjen árajánlatot

(+36)706463401