Tanúsítványaink

Az ISO 9001, az ISO 14001 és az ISO 45001 minőségi tanúsítványok tulajdonosai vagyunk, amelyeket a Tüv Süd német akkreditációs társaság ad ki. A falak szigetelését szakszerűen és jóváhagyott technológiai eljárásokat végezzük. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a falak utólagos vízszigetelésében.

Aquaprotect nano, megfelelesi nyilatkozat, Grizzly

Megfelelőségi nyilatkozat

AQUAPROTECT Nano Cream

Az összes Aquaprotect terméket a CE előírásainak megfelelően tesztelik és hagyják jóvá. A termék megfelel a nyilatkozatban szereplő irányelvek követelményeinek, és szükséges szabványoknak.  Az  AQUAPROTECT Nano  krémet alacsony nyomású injektáláshoz tervezték, hogy tökéletes kémiai akadályt hozzon létre a felszivárgó víz ellen.

Megfelelőségi nyilatkozat

AQUAPROTECT xPE Shield

Az Aquaprotect XPE polietilénfólia megfelel az EU-s követelményeknek, amint azt a nyilatkozat tartalmazza az előírt szabványok szerint.

AQUAPROTECT xPE-shield, tanúsítvany a paraméterekról
Aquaprotect fix,  tanúsitvány a paraméterekról

Termékparaméterek

AQUAPROTECT FIX

Termékparaméterek – Az  AQUAPROTECT FIX  egy speciális habarcs az átvágott falak réseinek kitöltésére a összhangban áll deklarált paraméterekkel.

Termékparaméterek

AQUAPROTECT xSTABIL

Termékparaméterek – Az AQUAPROTECT x STABIL polipropilén lemezek megfelelnek a megadott paramétereknek. A polipropilén lemez ékek a falazat rögzítésére szolgálnak. Az ékek a falazat átvágása után vannak a kivágott résbe helyezve, így meggátolják a falak leülepedését.

Aquaprotest xSTABIL, tanúsitvíny a paraméterekról
tanúsitvány_iso_9001_grizzly_utolagos_vízszigetélés

A GRIZZLY professional s.r.o. célja. az ügyfelek igényeinek maximális kielégítése. A minőség a nyújtott szolgáltatásokkal és a leszállított árukkal szemben támasztott egyik alapvető követelmény.

Ezért az STN EN ISO 9001:2016 rendszerszabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert dolgoztak ki és tanúsítottak a teljes vállalaton belül a technológiai berendezések fejlesztése, gyártása és értékesítése területén.

A minőségirányítási rendszer tanúsítását a TÜV SÜD Slovakia Tanúsító Testület végezte.

A környezetgazdálkodási rendszer (továbbiakban SEM) fenntartásának és fejlesztésének eredménye a környezeti biztonság növelése a hulladékok válogatása és kezelése során, a GRIZZLY professional s.r.o. munka- és lakókörnyezetének minőségi javulása, a GRIZZLY s.r.o. nyersanyag- és anyagforrások felhasználása, beruházások és technológiai fejlesztés, amelyek természetüknél fogva betöltik a fenntartható fejlődés globális koncepciójának fontosságát.

A GRIZZLY s.r.o. az STN EN ISO 14001:2016 szabvány követelményeinek megfelelő környezetminőség-irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz a következő területeken: Technológiai berendezések fejlesztése, gyártása és értékesítése.

A környezetgazdálkodási rendszeri tanúsítványt a Tanúsító Testület, a TÜV SÜD Slovakia s.r.o.adta ki.

tanúsitvány iso 14001, utolagos Vízszigetélés, Grizzly
tanúsitvány ISO 45001, utolagos vízszigetelés, Grizzly

A megfelelő munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi rendszer kialakítása és biztosítása érdekében a GRIZZLY s.r.o. úgy döntött, hogy munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi irányítási rendszert vezet be. Az ISO 45001 szabvány követelményeinek megvalósítása a munkahelyi biztonság és egészségvédelem hatékony önszabályozó és rugalmasan reagáló irányítási rendszereként működik.

Az ISO 45001 szabvány követelményeinek való megfelelés bizonyítást nyert, amely alapján a Tanúsító Testület TÜV SÜD Slovakia s.r.o. 2021. január 21-én a munkavédelmi irányítási rendszer bevezetését és alkalmazását igazoló bizonyítványt a következő területen: Technológiai berendezések fejlesztése, gyártása, értékesítése.

Társaságunk és alkalmazottaink felkészültségét és szakértelmét számos engedély és felhatalmazás igazolja.

Kérjen árajánlatot!

Munkánkat felelősséggel végezzük. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva javasoljuk a leghatékonyabb megoldást a falak nedvesedésének megszüntetésére.

Egy átlagos családi ház szigetelését 1-2 nap alatt végezzük el.