Kivitelezéseink

Évente több mint 200 objektum falazatának felújítását               végezzük.

A falak átvágása a legrégebbi módszer a családi házak, történelmi emlékek, szakrális épületek vagy középületek utólagos vízszigetelésére. Ezt a műveletet kifejezetten erre acélra gyártott gyémánthuzalos vagy láncfűrész géppel végezzük. Az átvágás után polietilén vagy króm-nikkel acél lemezeket juttatunk a falba ami záró réteget képez a felszivárgó negvesség megállítására. A megfelelő módszer kiválasztása a falazat nyagától, vastagságától és minőségétől függ.

rodinne_domy

Családi házak

Régebbi építésű családi házaknál gyakran gondot okoznak a nedvesedő falak, ami következtében penészképződés alakulhat ki a belső térben. A falátvágás az egetlen biztos módszer a nedvesedés megállítására.

renesancny-kastiel-galanta

Történelmi épületek

A műemlékek eredeti állapotukra történő helyreállítása és a falak kiszárátása legbiztosabb módszere a falazat átvágása és utólagos szigetelése. Ez mindig összetett folyamat, amely a falazat feltárásával kezdődik.

sakralne-stavby

Szakrális épületek

Tapasztaltak vagyunk vallásgyakorlás céljára szolgáló épületek utólagos vízszigetelésében. Megbízóink igényeit szem előtt tartva javasoljuk a leghatékonyabb megoldást a falak nedvesedésének megszüntetésére.

podrezanie-muriva-grizzly

Középületek

A lakosságot szolgáló épületekben a nedvesség eltávolításakor gyakran szükséges a falazat átvágása, és megfelelő vízszigetelés behelyezése.

 

Kérjen árajánlatot!

Munkánkat felelősséggel végezzük. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva javasoljuk a leghatékonyabb megoldást a falak nedvesedésének megszüntetésére.

Egy átlagos családi ház szigetelését 1-2 nap alatt végezzük el.