Családi házak –

utólagos vízszigetelés

Gyémánthuzalos falátvágás, Mátrafüred

Gyémánthuzalos falátvágás, Mátrafüred

Mátrafüred üdülőövezetében egy régebbi hétvégi ház felújítása falak felújítását igényelte. Az agyagkötőanyagon keresztül víz szabadon szivárgott fel a falakba. Gyémánthuzalos fűrésszel vágtuk át a falakat, majd rozsdamentes acéllemezekkel (króm-nikkel acél) szigeteltük.

Pered-i családi ház falai nedvességének megszüntetése

Pered-i családi ház falai nedvességének megszüntetése

Egy Pered-i családi ház tulajdonosai úgy döntöttek, hogy megbirkóznak a házuk falában felszálló nedvességgel, és biztonságosabbá teszik otthonukat. A ház átvizsgálása és állapotfelmérése után láncfűrészes alávágást és polietilén AQUAPROTECT xPE fóliával való szigetelést javasoltunk és valósítottunk meg.

Bílkove Humene-i családi ház.  Nedves falak utólagos vízszigetelése.

Bílkove Humene-i családi ház. Nedves falak utólagos vízszigetelése.

A Bílkove Humence-i családi ház tulajdonosai ezt a falak nedvesedését akarták végleg megoldani. Láncfűrésszes átvágást javasoltunk ami téglából épült házaknál a leghatékonyabb módszer. A kivitelezés során polietilén fóliából készítettünk új vízszigetelést

Egy Surány-i családi ház nedves falainak átvágása és utólagos vízszigetelése

Egy Surány-i családi ház nedves falainak átvágása és utólagos vízszigetelése

Egy Surány-i családi ház nedves falainak átvágása és utólagos vízszigetelése. A falakat láncfűrésszel átvágtuk és polieteilén fóliával szigeteltük. Szakszerűen elvégzett utólagos vizszigetelés megakadájozza a fal további nedvesedését, véget vet a kellemetlen dohos szagoknak, penésznek és a salétromosodásnak. A szigetelt falak kiszáradnak és az ingatlan újra egészséges lakhatást biztosít.

Budapesti családi ház szigetelése

Budapesti családi ház szigetelése

A családi ház kiméretű téglából épült. Javasoltuk, hogy a falak nedvesedésének megállítását láncfűrészes átvágással oldjuk meg. Ezt követően polietilén fóliával szigeteltünk, ami megakadályozza a falak újranedvesedését.

Kérjen árajánlatot!

Munkánkat felelősséggel végezzük. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva javasoljuk a leghatékonyabb megoldást a falak nedvesedésének megszüntetésére.

Egy átlagos családi ház szigetelését 1-2 nap alatt végezzük el.