Videó bemutató

Bemutatkozó videó – GRIZZLY professional s.r.o.

Nézze meg bemutatkozó videónkat, amely összefoglalja működésünket és bemutatja munkánkat.

Mint minden szakmában, nálunk is több kármentesítési szolgáltató működik, különböző minőségű szolgáltatásokkal. Ezért nagyon fontos, hogy alaposan fontolja meg a kivitelező cég kiválasztását, és ezzel megelőzze a nem kívánt eredményeket. Számunkra fontos a professzionális hozzáállás, hangsúlyt fektetve megbízóink elégedettségre az első kapcsolatfelvételtől a munka átadásáig.

Cégünk professzionális szemléletmódra épül, hangsúlyt fektetve a vevői elégedettségre az első kapcsolatfelvételtől a munka átadásáig.

Ön biztos lehet abban, hogy a legnagyobb szakértelemmel és gondoskodással végezzük el vizes, nedves, salétromos, dohos, penészes falának helyreállítását.

WS ultimate pro – gyémáthuzalos fűrészgép

A GRIZZLY vállalat Európában az egyik úttörő a falak átvágásában és utólagos szigetelésében. Saját fejlesztő és gyártó részlegünk van. Ebben a videóban büszkén mutatjuk be új gyémánthuzalos fűrészgépünket, a WS ultimate pro-t, amely a legkeményebb anyagok és különösen történelmi és szakrális épületek falai átvágására szolgál, ahol a falak vastagsága gyakran meghaladja a 300 cm-t.

Injektáló krém

Az évek során együttműködtünk egy német vegyipari céggel, hogy megalkossuk a leghatékonyabb injektáló krémet. 2018-ban egy új forradalmi terméket hoztunk a piacra: az AQUAPROTECT nano-t. Ezt a terméket hosszú ideig tesztelték különféle tárgyakon és anyagokon, és az eredmények lenyűgözőek. Az eredményeket a Szlovák Köztársaság Műszaki és Vizsgáló Intézete és a Szlovák Történelmi Épületek Felújító Kamara is megerősítette.

Beton vágása, vasbeton vágása, víz alatti vágás. Professzionális falátvágás.

Betonvágással, falak átvágással, víz alatti betonátvágással és egyéb technológiailag igényes munkákkal kapcsolatos speciális munkákat végzünk.

Kérjen árajánlatot!

Munkánkat felelősséggel végezzük. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva javasoljuk a leghatékonyabb megoldást a falak nedvesedésének megszüntetésére.

Egy átlagos családi ház szigetelését 1-2 nap alatt végezzük el.